Gefeliciteerd! Jullie willen een bijzondere periode in jullie leven vastleggen. Is het een familie-, zwangeschaps-, newbornshoot of bruiloftsreportage, elke shoot is van onschatbare waarde voor jullie, maar ook zeker voor mij. Ik vind de ervaring tijdens een familie- of zwangerschapsshoot al heel belangrijk. Een shoot mag leuk en losjes zijn, met hier en daar een serieuze noot om pure emotie uit te lokken. Een newbornshoot is ontspannen, voor baby en ouders, alleen dan sta ik achter mijn werk. Bij een bruiloft ben ik bij de meest bijzondere momenten aanwezig en probeer ik dan juist de vlieg op de muur te zijn en het allemaal te laten gebeuren. Aan de andere kant vind ik het ook mijn taak om jullie zoveel mogelijk op je gemak te laten zijn tijdens de shoot. Ik geef jullie daarom opdrachten en aanwijzingen, zodat er niet stijf geposeerd gaat worden en jullie gevangen worden op beeld precies zoals jullie zijn. 

jullie herinneringen zijn ook belangrijk voor mij

dierbaar en waardevol

Van harte gefeliciteerd met jullie wondertje! Wat leuk dat je interesse hebt in een newbornshoot.
De tijd dat jullie kindje een newborn is vliegt voorbij. Hoe mooi is het dan om hiervan foto’s te hebben!

Voor een newbornshoot kun je kiezen uit 3 verschillende pakketten. Je hoeft je keuze niet van tevoren aan te geven, want na de shoot ontvang je van mij een online galerij waarna jullie de keuze kunnen maken. 


Wat leuk! Jullie hebben interesse in een familieshoot! Is het om mama of opa en oma een plezier te doen of is het als aandenken voor jullie veel te hard groeiende kinderen? Er wordt sowieso iemand heel blij gemaakt met de foto's die we gaan maken. 

Wat is inclusief?
-Buitenreportage t/m 5 personen (elke persoon extra €15)
-10 digitale foto’s in hoge resolutie in kleur en zwart-wit met de mogelijkheid om bij te bestellen. 
Extra foto's zijn €12 per stuk.

 NIEUW!
-Kunnen jullie echt niet kiezen? Dan is er de mogelijkheid om de hele galerij te bestellen voor €495
Van harte gefeliciteerd! Deze shoot is voor aanstaande mama’s (en papa’s)! Wil je je mooie ronde buik laten vastleggen, kunnen we het beste een shoot plannen rond de 32 en 38 weken. Bij meerlingen is je buik waarschijnlijk rond de 29 weken al mooi rond.

-Aan huis of buitenreportage
-Incl. 10 digitale foto’s in hoge resolutie in kleur en zwart-wit met de mogelijkheid om bij te bestellen. Extra foto's zijn €12 per stuk.De investering in jullie herinneringen

De pakketten

Zwangerschapsshoot - €175

Familieshoot - €175

Newbornshoot

Meer informatie >

Meer informatie >

Meer informatie >

Trouwen

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Geniet met volle teugen van alle voorbereidingen. Droom weg bij het nadenken over jullie jurk en pak, bruidsboeket, droomlocatie, het ja-woord en een knallend feest. Het is zo bijzonder dat deze dag een dag is om jullie liefde voor elkaar te vieren en dat het tegelijkertijd het startsein is van jullie leven samen!

In mijn trouwbrochure lees je meer over mijn werkwijze, pakketten en mogelijkheden. Klik hieronder verder en download gratis de brochure!

Meer informatie >

nabestellen en FOtoproducten

Extra digitale foto's nabestellen 

Fine art fotoprints 
Jullie mooie herinneringen verdienen de mooiste afdrukken van topkwaliteit. Ik laat mijn producten maken door een professioneel fotovaklab, waardoor je de meest luxe en verfijnde uitstraling krijgt en er generaties lang van genoten kan worden. Fotoafdrukken worden geprint op half mat papier, waardoor het beschermd wordt tegen vingerafdrukken en krassen.  
  
10 x 15 cm 
20 x 30 cm 

(voor overige formaten prijs op aanvraag)

Albums 
Het mooiste cadeau om te geven en de mooiste tastbare herinnering om te bewaren. 
Wanneer je een album bestelt heb je een prachtig elegant boek met dikke, stevige vlakliggende pagina's. De foto's zijn gedrukt op half mat luxueus papier, wat ervoor zorgt dat je nauwelijks vingerafdrukken gaat zien. Ook zit er een bescherming tegen krassen overheen. Dit alles zorgt ervoor dat dit prachtige album jarenlang, al niet levenslang, zo goed als nieuw blijft.  
De kaft (linnen, leer, fluweel of suède), kleur en de titel mogen jullie zelf kiezen.

15 x 15 cm - 10 spreads        
20 x 20 cm - 10 spreads       
30 x 30 cm - 10 spreads

Extra spread per stuk 

Bewaardoos voor het album
15 x 15 cm 
20 x 20 cm 
30 x 30 cm

omdat jullie herinneringen een prachtige plek in huis verdienen 

Interesse in een ander fotoproduct zoals een harmonicaboekje, triplex, metal prints, ingelijste foto's, acryl prints en/of canvas?
Vraag vrijblijvend de brochure aan via 
info@lindavandewielfotografie.nl


€145

€165

€255

€7

€65

€85

€75

€0.50

€3.50

€12