Van harte gefeliciteerd met jullie wondertje! Wat leuk dat je interesse hebt in een newbornshoot.
De tijd dat jullie kindje een newborn is vliegt voorbij. Hoe mooi is het dan om hiervan foto’s te hebben!

De shoot vindt gewoon lekker bij jullie thuis plaats.
Het liefst fotografeer ik jullie baby binnen 7-21 dagen
Binnen deze tijd zien baby’s er nog heerlijk klein, pasgeboren uit en slapen ze nog veel.
De baby mag uiteraard ook ouder zijn. Als jullie kindje al 2 maanden is kunnen we ook hele mooie foto's maken, maar dan is het newborn er iets meer vanaf. Tijdens de babyshoot kunnen we het beste een lifestyleshoot doen, omdat ze dan vaker langer wakker zijn en zich graag regelmatig uitstrekken. 
Mocht je achteraf spijt hebben dat er geen newbornshoot is gedaan, is het echt niet erg om ook een oudere baby te fotograferen. Elk moment van de babytijd is geweldig om vast te leggen. 

Jullie hebben de keuze uit een natural geposeerde shoot of een lifestyle shoot.

Natural geposeerde newbornshoot
Dit is een shoot met jullie kindje op de beanbag met lichte neutrale doeken. Ik volg zoveel mogelijk de baby en gebruik geen hoedjes, mutsjes, haarbandjes enz. Geen poespas, ik fotografeer puur de baby lekker ingebakerd in een mooie neutrale doek of mooi gedrapeerd over hem/haar heen. Daarbij worden er ook gezinsfoto's gemaakt en foto's met broertjes/zusjes. 

Ik neem zelf een aantal spullen mee, waaronder een grote zitzak waar we de baby op leggen, statief mocht deze nodig zijn, een witte vitrage die ik voor jullie raam hang en een aantal wit/crèmekleurige doeken. 

Het zou het fijnste zijn als ik kan fotograferen in de woonkamer, vlakbij een raam. Ik gebruik namelijk alleen natuurlijk licht, geen flitslicht. De woonkamer hoeft echt niet helemaal verbouwd te worden voor de shoot, maar het is fijn als er alvast ruimte gemaakt is vlakbij een raam.
Zorg ervoor dat de baby net in een warm badje is geweest, met alleen de luier aan in een warme doek gewikkeld is en een voeding heeft gehad, zodat hij/zij lekker in slaap kan vallen voor of tijdens de shoot. 

Tijdens een newbornshoot maak ik ook altijd gezinsfoto's. Dan is het mooi als jullie lichte kleuren of wit dragen tijdens de newbornshoot. Let hierbij ook op dat de kleding niet te druk is door bijvoorbeeld prints/teksten.

Ik neem ruim de tijd voor jullie newbornshoot, dus er is genoeg tijd om tussendoor te voeden, verschonen of te knuffelen! 

Lifestyle newbornshoot
Een lifestyle newbornshoot vindt ook plaats bij jullie thuis. Hierbij draait het meer om de connectie tussen jullie en jullie pasgeboren baby, het fotograferen van jullie kindje in zijn/haar nieuwe omgeving en jullie als kersvers gezin. Deze foto's zijn minder geposeerd, hoewel ik jullie wel wat aanwijzingen geef. Dit juist om jullie je op je gemak te laten voelen en je je dus niet hoeft af te vragen wat je moet doen tijdens de shoot. Daarbij probeer ik het ook op een meer documentaire achtige manier vast te leggen en wordt er ook een groot stuk van jullie thuisomgeving meegenomen. Het babykamertje kunnen we naast de woonkamer bijvoorbeeld ook als setting gebruiken en/of of jullie eigen slaapkamer. Hoe schattig is zo'n klein hummeltje op het grote bed en hoe leuk is het om alle details van de babykamer voor later te kunnen onthouden. 

Welke stijl moet ik kiezen?
Als je beiden stijlen heel mooi vindt, zijn er een aantal punten waar je over na zou kunnen denken: 
- als je van plan bent om foto's op te gaan hangen, welke stijl zou het beste bij je interieur passen?
- als je van plan bent om geboortekaartjes te versturen met een foto van de newbornshoot, welke stijl heb je dan voor ogen?
- wil je dat een groot gedeelte van de kamer(s) betrokken worden in het beeld of niet?
- is de baby al iets ouder, dan past een lifestyleshoot vaak beter.

… because time flies 

Newbornshoot

-Reportage van 2,5-3 uur aan huis
-Alle digitale geselecteerde foto’s in hoge resolutie in kleur en zwart-wit
-Incl. gezinsfoto’s
-Incl. luxe harmonicaboekje
-10% korting op fotoproducten en/of albums

-Reportage van 2,5-3 uur aan huis
-12 digitale foto’s in hoge resolutie in kleur en zwart-wit
-Incl. gezinsfoto’s
-Incl. luxe harmonicaboekje
-5% korting op fotoproducten en/of albums

-Reportage van 2,5-3 uur aan huis
-6 digitale foto’s in hoge resolutie in kleur en zwart-wit
-Incl. gezinsfoto’s
-Incl. luxe harmonicaboekje 
-5% korting op fotoproducten en/of albums

De newborn pakketten

Basispakket €249

Luxe pakket €349

Deluxe pakket €495

Maak een afspraak >