a picture is worth a thousand words, but the memories are priceless

familie

Wat leuk! Jullie hebben interesse in een familieshoot! Is het om mama of opa en oma een plezier te doen of is het als aandenken voor jullie veel te hard groeiende kinderen? Er wordt sowieso iemand heel blij gemaakt met de foto's die we gaan maken.

Wat is inclusief?
-Buitenreportage t/m 5 personen (elke persoon extra €15)
-Een persoonlijke online galerij 
-10 digitale foto’s in hoge resolutie in kleur en zwart-wit met de mogelijkheid om bij te bestellen.

Extra foto's zijn €12 per stuk.

NIEUW!
-Kunnen jullie echt niet kiezen? Dan is er de mogelijkheid om de hele galerij te bestellen voor €495

Familieshoot - €175

Wanneer jullie een familieshoot boeken gaan we samen in overleg om op een mooie locatie af te spreken. Mijn stijl staat voor licht, fris en romantisch, sfeervol. Waar ik regelmatig te vinden ben is op de Sonse heide, de Vessemse Vennen of Meerhoven Park, maar zo zijn er in Brabant meer dan genoeg mooie plekken te vinden waar we een leuke familieshoot kunnen houden. 
Tijdens een familieshoot maak ik niet alleen een groepsfoto, maar ook foto's van verschillende combinaties. Gezinnen apart, stellen apart, broers/zussen samen, opa en oma met de kleinkinderen enz. Eigenlijk maken we er een aantal minishoots van in een grote familieshoot. Dit is mijns inziens ook nodig om sfeer en gezelligheid te creeëren, zodat iedereen er met plezier en tevredenheid op terug kan kijken. Ook die mannen die er absoluut niet op zitten te wachten zeggen achteraf vaak toch nog dat ze het leuker dan verwacht vonden. En uiteraard wordt dit uiteindelijk ook zichtbaar op de stralende beelden. Ik werk o.a. daarom ook alleen met pakketten en maak geen uitzonderingen om 'maar 1 groepsfoto te knippen'. Daarbij worden alle foto's met veel zorg nabewerkt en krijgen jullie toegang tot een online galerij waar jullie zelf een keuze uit de foto's kunnen maken. 

Na boeking stuur ik jullie een  kledingtipsgids toe via mail, zodat jullie voorpret al kan beginnen en er geen stress rondom outfits hoeft te zijn.


 Maak een afspraak >