Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap! Wat een bijzondere, soms onzekere en pittige, maar bovenal magische periode. Alleen al als je je bedenkt dat er een mensje aan het groeien is in de buik. Het lichaam is zo prachtig en daarom is het van onschatbare waarde om straks vol trots terug te kunnen kijken naar de zwangerschap en later je kindje te kunnen laten zien hoe gewenst en geliefd het toen al was.  

9 months preparing to fall in love for a lifetime

Zwanger

Van harte gefeliciteerd! Deze shoot is voor aanstaande mama’s (en papa’s)! Wil je je mooie ronde buik laten vastleggen, kunnen we het beste een shoot plannen rond de 32 en 38 weken. Bij meerlingen is je buik waarschijnlijk rond de 29 weken al mooi rond.

-Aan huis of buitenreportage
-Incl. 10 foto’s in kleur en zwart-wit
-10% korting op een linnen mini-album (15×15 cm)

Zwangerschapsshoot - €175

Binnen of buiten


Wanneer je liever binnen een fotoshoot wilt houden, kies je voor een lifestyleshoot. Bij een lifestyleshoot fotografeer ik jullie thuis in een ongedwongen sfeer. Ik poseer niet, maar geef wel wat aanwijzingen zodat jullie je op je gemak voelen en we toch een soort geregisseerde, maar natuurlijke beelden krijgen. Het babykamertje wordt hierbij ook vastgelegd en de kleine details waar jullie al zorgvuldig en vol liefde over nagedacht hebben. Het eerste knuffeltje, pakje of de boekjes die je van plan bent om samen te gaan lezen. 

Als je kiest voor een buitenshoot, spreken we af in een mooi natuurgebied met veel open plekken. Mijn stijl is licht en fris, dus midden in een donker bos zul je mij niet zo snel vinden. In Noord-Brabant is er gelukkig genoeg keuze, dus we zullen er altijd samen uitkomen waar we gaan afspreken! 

Zowel bij een binnen- als bij een buitenshoot ben je vrij in je kledingkeuze en in een of twee kledingwissels. Wanneer de reservering staat, stuur ik je ook een kledingtipsgids mee, zodat de voorpret al direct kan beginnen en je je niet druk hoeft te maken over  jullie outfits.

 

Maak een afspraak >